Първоначално публикувано от pesho_kj
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Загуба на тоци - таблото не свети
Collapse
X
-
До 1 час ми носят ключа и ако не запали ,ще искарам прекрасна почивка.
А ако колегите stu и pesho_kj видят 159 бордо с плевенска регистрация в Созопол значи съм я подкарал.
п.с
не вярвам в господ но в момента неспирам да се моля ,на кой !?! Незнам.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеДо 1 час ми носят ключа и ако не запали ,ще искарам прекрасна почивка.
А ако колегите stu и pesho_kj видят 159 бордо с плевенска регистрация в Созопол значи съм я подкарал.
п.с
не вярвам в господ но в момента неспирам да се моля ,на кой !?! Незнам.
Дано запали с втория ключ...
Макар че като знам цените на ключовете си мисля кое е по добрия вариант - да е от ключа, или да е от нещо друго..Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеТи не казваш дали огледа кабелите и масите...
Дано запали с втория ключ...
Макар че като знам цените на ключовете си мисля кое е по добрия вариант - да е от ключа, или да е от нещо друго..
провери вс бушони и вс е наред.
Аз имам една отверка и ме е страх да отвивам кабелите
Страх ме е да не направя някой глупост.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеТъкмо пристигнах в Созопол, ако нещо имам елм и компютър, ще я закачим...
След час тръгвам към Созопол.
Да се видя с едни приятели ако си свободен ще намеря една кола да идем да я закачим ?Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от damyanov Покажи съобщениеПробвай да сложиш пластинка или парче тел, за да пристегнеш клемата на акумулатора....
Днес колегата Pesho_kj от плажа го измъкнах /разбрида колицата за отрицателно време/ и неще и неще.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеА пробвахте ли ток да подадете...
Накрая да не се окаже че акумулатора е предал богу дух без бреме...
Ако Пешката се появи може да напише подробно какво видя .Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
А пробва ли да се свържеш с колегата Code от Бургас. Мисля, че се занимава със сервизна дейност и има 159-ка от доста време.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеА пробва ли да се свържеш с колегата Code от Бургас. Мисля, че се занимава със сервизна дейност и има 159-ка от доста време.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Докарах колата до Варна.
В момента е оставена в сервиза на пътната помощ кадето ще я погледне ел.техник но вероятноста /според мен/да я подкара е минимален.
Препоръчайте Ел. Техник който са му ясни 159 ките.
П.С.
Защото за 3-4 дни се наслушах на това колко съм откачен да си купя Alfa.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
Comment